Media Galaxy lansează în premieră FIFA 15

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunță lansarea FIFA15, cel mai asteptat joc al anului, în versiuni pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PlayStation Vita și Wii.

FIFA este cel mai popular simulator sportiv al momentului, fiind dezvoltat de renumitul studio EA Sports. FIFA15 aduce noutăți precum un nou modul de Team Management, prezentare grafică îmbunătățită, un nou sistem de inteligență artificială a portarilor, control finisat și utilizare, în premieră, a motorului grafic EA Sports Ignite în versiunea pentru PC a jocului.

Cu ocazia lansării FIFA15, Media Galaxy® invită toți iubitorii și pasionații de jocuri pe data de 26 septembrie 2014, orele 17.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea, participanții la eveniment urmând să aibă parte de concursuri și multe premii și surprize:

Turneu cu 64 de înscriși:

Locul 1 – Consola Xbox One + LED TV Samsung UE40H6203 + jocul FIFA15 Xbox One

Locul 2 – Controller Xbox One + jocul FIFA15 Xbox One

Locul 3 – Jocul FIFA15 pentru PC + minge fotbal

Locul 4 – Jocul FIFA15 pentru PC

Concurs “Înscrie în poarta campionului European Ovidiu Pătrașcu și poți câștiga”

10 jocuri FIFA15 pentru PC

48 de mingi

Jocul va fi disponibil spre vânzare în data de 26 Septembrie  în reţeaua de magazinele Media Galaxy și pe www.mediagalaxy.ro 

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.