Amazon cumpără Twitch

2

Când ne temeam că Twitch va deveni o clonă infectă de Youtube, din apus răsare fără nici un fel de avertisment un nou anunț. Amazon cumpără Twitch. Afacerea este finalizată, anunțul este oficial, venind de la Amazon și Twitch, nu este zvon. Pentru suma de 970 de milioane de dolari, Amazon a preluat serviciul de streaming, ș ipromite că îl va sprijini cu toate resursele sale pentru a-l face mai bun pe viitor, dar că vor păstra cam la fel lucrurile, în sensul că nu-l vor transforma într-un serviciu de streaming pentru filme și seriale, sau ceva de genul.

Google nu mai este în imagine, unele voci indicând că achiziția aceasta ar fi pus compania în posesia celui mai mare serviciu de streaming video, pe lângă cel mai mare serviciu de hosting video, ceva ce ar fi fost văzut ca un caz de antitrust, și ca urmare afacerea ar fi fost ilegală. Cu toate acestea, măsurile de copyright  vor rămâne, asta dacă nu cumva Amazon decide altfel.

Dar măcar puteți fi liniștiți, nu veți avea nevoie de Google+ pentru Twitch.

Sursa: Arstechnica

2 Responses

  1. AndreiD

    Ei, Google+ chiar a fost fain in…primele 3 zile de la aparitie, inainte sa transforme comentariile de pe Youtube intr-o harababura…

  2. Gabi Alex

    De fapt Google vrea sa cumpere Amazon, dar nu mai spune la nimeni