Codemasters o face de oaie

2

Dacă urmăriți lansările recente de pe Steam, probabil ați observat cum s-a ivit ceva numit Colin McRae Rally, de la Codemasters, dar care nu arăta tocmai ca jocul clasic din 1998. Arăta mai bine, mai HD, așa că mulți oameni au presupus că asta era o variantă actualizată a sa, ocazional fiind zărit cu subtitlul Remastered. Predominant pentru că în trailer chiar este numit Remastered în HD.

Mulți oameni au cumpărat jocul crezând că asta era, iar un minut mai târziu au fost șocați și profund dezamăgiți de faptul că nu era o variantă actualizată a jocului clasic. Dimpotrivă, era o portare jocului Colin McRae Rally de pe mobile. Un joc ce nu are nici un fel de tangență cu originalul, pe lângă refolosirea câtorva medii din Colin McRae Rally 2. În rest, este un joc de mobile relansat pentru PC, iar la fel ca toate jocurile mobile relansate pentru PC, nu este excesiv de excepțional.

În consecință, Codemasters oferă posibilitatea celor care au cumpărat jocul de a-și recupera banii, iar pagina de Steam a jocului a fost modificată pentru a nu mai minți.

Sursa: PC Gamer

2 Responses