Firefall se apropie de lansare

La patru ani de când a fost anunțat, și vreo doi de când a intrat în beta(alpha, era un alpha căruia i-au spus beta), Firefall se pregătește de lansare. Pe 29 iulie va primi un update masiv, ce include de 15 ori mai mult conținut decât este prezent acum în joc, în jur de 80 de creaturi noi, lupte masive împotriva unor titani, misiuni de poveste și chiar PvP open world.

Lansarea înseamnă că nu vă mai puteți înscrie la open beta, și că va trebui să cumpărați un pachet special dacă vreți să îl jucați înainte de lansare. Dar după aia va fi gratuit.

Totuși, nu va ieși tocmai din beta, deoarece tot vor păstra denumirea de beta. Caz în care te întrebi de ce mai spun că l-au lansat. Probabil pentru că vroiau să atragă atenție asupra faptului că încă mai există și că nu a fost anulat.

Partea importantă este că au renunțat de mult la ideea complet dezaxată de a-l face un eSport. Firefall este acum un MMO-FPS-Semi-RPG-Open-World-Cooperativ-Cu-PvP-Open-World-Si-Foarte-Mult-Grind.

Sursa: PC Gamer

 

Tags

About the author

unacomn

Twitter Website

Când nu își amintește noi motive pentru care nu îi place un joc vechi de trei ani, unacomn obișnuiește să poarte o pălărie și să vorbească despre sine la persoana a treia.