PES 2015 alimentat de Fox Engine

1

Konami Digital Entertainment B.V. anunţă primele detalii despre for PES 2015, aducând realismul de pe teren la cel mai înalt nivel prin recrearea sentimentului de suspans extrem din timpul unui meci de importanţă crucială.

The Pitch is Ours…” („Al nostru e terenul…”)

PES 2015 se concentrează pe sloganul „the pitch is ours” („al nostru e terenul”). Datorită eforturilor combinate ale echipelor de producţie PES Productions din Tokio şi Windsor, momentele de suspans maxim din fotbal, când spectatorii îşi rod unghiile de nerăbdare sau au inima cât un purice au fost recreate la perfecţie. PES 2015 aduce o revenire la valorile profunde ale PES, anume controlul total, comenzile super rapide şi celebrul gameplay, în care jucătorul are control nerestricţionat asupra modului de joc. KONAMI a refăcut complet o serie de elemente cheie ale jocului pentru a se asigura că fiecare pasă, lovitură sau fiecare sprint e perfect echilibrat pentru a satisface pe deplin cerinţele jucătorilor de PES 2015.

PES2015sIMG001

 

Respectând trei principii ale jocului modern, echipa PES Productions a refăcut complet mecanicile de şutare şi prindere a balonului.

 • Emoţia golurilor

Noul sistem de şutare cuprinde o mare varietate de stiluri de lovituri, cu control exact asupra direcţiei şi puterii şuturilor. Parând toate opţiunile de atac avansate, portarii închid unghiurile intuitiv şi sunt capabili să reacţioneze în orice situaţie în nenumărate feluri, inclusiv prin modificarea centrului de greutate.

 • Pasa finală

În acelaşi fel, posibilităţile de pasă de care dispun jucătorii la pasa finală au fost extinse, permiţând lovituri puternice sau pase joase care folosesc tehnici noi şi care fac ca mingea să aibă un traseu realist în orice situaţie. Efectele unice şi diferite astfel obţinute sunt decise de acţiunile utilizatorilor.

PES2015sIMG004

 • 1 la 1

Elementul cheie final care a fost refăcut în totalitate pune accentul pe gradul de control oferit. Poziţionarea este o chestiune vitală, dar capacitatea de a dribla în spaţiu şi de a-ţi înfrânge marcatorul este acum mult îmbunătăţită şi definitivează experienţa PES 2015 din teren.

Aceste caracteristici de bază sunt susţinute de elemente suplimentare, alături de care creează cea mai distractivă şi plină de suspans experienţă a unui meci de fotbal pe care vi-o puteţi imagina.

 • Timpi de răspuns incredibili: Comenzile extrem de rapide permit utilizatorilor să reacţioneze instinctiv la fiecare mişcare în timpul jocului.

 • Full Pitch AI: Motorul de joc are implementată o funcţie de inteligenţă artificială (AI), care se adaptează constant şi acoperă toate mişcările de pe întreg terenul; jucătorii sprintează, găsesc spaţii şi marchează jucătorii oponenţi chiar şi când nu apar pe ecran.

 • Control precis: Înfruntă adversarii folosind abilităţile de driblare personalizate ale fiecărui jucător, lăsând la o parte trucurile. Printre noile abilităţi ale jucătorilor se regăsesc alergările cu întoarcere, sprinturi de răspuns şi mai multe modalităţi de mişcare – de la mers la sprint.

 • Apărare: Utilizatorii deţin controlul complet asupra momentelor în care trebuie să închidă jocul, să placheze un adversar sau să tragă de timp. O apărare eficientă se bazează în întregime pe deciziile pe care le ia utilizatorul.

 

PES2015sIMG008

Beneficiile aduse de FOX Engine

Ediţiile next-gen ale PES 2015 marchează şi prima implementare completă a strălucitei platforme FOX Engine realizată de Kojima Productions în franciza PES. Făcându-şi debutul anul trecut într-o formă incipientă, puterea noului val de console a permis atingerea unui nivel de acuitate vizuală şi progrese tehnice în timpul jocului care, înainte, ar fi fost imposibile. Toate caracteristicile grafice din timpul jocului, de la jucători, la public şi la stadion beneficiază acum de lumini naturale care se deplasează în timp real, provenite de la o sursă unică şi care aduc jocul mai aproape de realitate.

 • Modele de comportament:PES 2015 se mândreşte acum cu o gamă largă de jucători care arată şi joacă precum cei din viaţa reală. KONAMI a recreat cu fidelitate peste 1000 de jucători în acest an, folosind animaţii şi stiluri de joc personalizate. Jucătorii aleargă bine, joacă la fel cum joacă în viaţa reală şi reacţionează emoţional firesc în faţa faulturilor, golurilor sau deciziilor arbitrilor – felul în care gândesc chiar afectează felul în care joacă!

 • Poezie în mişcare: Individualitatea jucătorilor este şi mai bine reliefată prin animaţii unitare. Nu s-au făcut nici un fel de rabaturi la realizarea animaţiilor, astfel că mişcările rapide curg firesc, la fel ca în viaţa reală, în funcţie de poziţia pe care o are jucătorul faţă de minge şi de viteză.

 • Să facem gălăgie: PES 2015 redă atmosfera unui meci de calibru. Animaţiile care reprezintă publicul au fost şi mai bine definite, iar atmosfera şi fluiditatea meciului sunt redate prin efecte şi mişcări speciale şi dedicate ale publicului din tribune.

 • Să fie lumină: Iluminatul în timp real este utilizat pe tot stadionul, cu efecte vizuale accentuate la schimbarea luminii seara sau în timpul unui meci în nocturnă.

PES2015sIMG002

PES ID revine:

Seria PES s-a concentrat întotdeauna pe realismul jucătorului: a recreat abilităţile acestuia şi a permis utilizatorului să-dea frâu liber imaginaţiei alături de cei mai mari jucători ai planetei. PES 2015 pe baza FOX Engine are acelaşi angajament, anume să aducă la viaţă cei mai buni jucători şi cele mai bune echipe, recreând stilul de joc al celor mai buni fotbalişti din lume.

 • PES ID: Echipele vor juca aşa cum o fac în viaţa reală, în timp ce jucătorii vedetă vor acţiona în această structură, dar vor putea fi recunoscuţi prin stilul de alergare şi stilul de joc. Cele mai mari echipe ale lumii nu doar că se vor mişca şi se vor strecura aşa cum o fac în realitate, dar se vor apăra sau vor ataca la fel, automat.

 • Echilibrul jocului: Echipele vor adopta automat planul de joc al corespondentelor din viaţa reală, fie că e vorba de contraatac sau un stil defensiv.

 • Abilităţi realiste: În timp ce cei mai mari jucători ai lumii sunt într-adevăr capabili să realizeze momente de iscusinţă tehnică deosebite, PES 2015 pune accentul pe abilităţile lor de jucători, şi nu pe trucuri şi figuri. Înfrângerea unui jucător prin intermediul ritmului de alergare şi controlului precis este cheia jocului de atac; puţini sunt aceia care reuşesc să câştige folosindu-se doar de trucuri şi figuri. Şi, chiar şi aceia nu reuşesc de fiecare dată…

Deşi deţine aceste avantaje, KONAMI nu a neglijat opţiunile suplimentare multiple la care se aşteaptă utilizatorii. În PES 2015, alături de nenumăratele opţiuni şi progrese noi se regăsesc şi opţiunile favorite ale utilizatorilor.

Opţiuni suplimentare cheie:

 • myClub: Extensive Master League Online permite adăugarea jucătorilor şi managerilor folosind profitul brut acumulat sau prin intermediul micro-tranzacţiilor din acordurile dintre cluburi. Acum agenţii trebuie să întrunească criteriile jucătorilor, în timp ce jucătorii nemulţumiţi pot înclina balanţa negativ. Disponibilă şi în varianta offline.

 • Actualizări live: Actualizările săptămânale reglează transferurile şi componenţa echipelor din ligile din Anglia, Franţa, Italia, Spania şi Brazilia. Datele jucătorilor sunt şi ele actualizate pe baza performanţelor curente din fiecare săptămână, astfel încât, dacă un jucător este în vârf de formă şi dă multe goluri, statisticile sale vor creşte în funcţie de actualizare. Se aplică tuturor modulelor online şi, opţional, modulului cu jucător unic.

 • Statistici precise: Sistemul de statistici ale jucătorilor pentru PES a fost complet refăcut, la realizarea acestuia lucrându-se cu site-uri comunitare cheie din toată lumea pentru a crea cea mai realistă bază de date cu statistici.

 • Condiţii de joc adaptabile: Adversarul tău preferă un joc cu multe pase? Atunci spune-i îngrijitorului de la stadion să nu tundă iarba prea scurt. Sau să o ude pentru a accelera jocul echipei tale. Poţi îngriji orice parte a stadioanelor pe care le deţii aşa cum îţi doreşti.

PES2015sIMG007

În decursul următoarelor luni, KONAMI va anunţa detalii suplimentare privind prezentarea jocului, detalii tehnice despre minge în funcţie de condiţiile meteo, ligi noi, un sistem de control pe roluri revoluţionar, module avansate de editare a jucătorilor şi stadioanelor și sisteme online, plus discuţii despre îmbunătăţirile aduse modulelor existente, cum ar fi Master League şi Become A Legend.

PES 2015 pentru PlayStation 4, Xbox One şi platforme adiţionale va fi lansat în sezonul toamnă-iarnă 2014.

One Response

 1. Vlad Alexandru (Malthael)

  deci va fi cel mai realist joc de fotbal virtual