Crytek ar putea avea sau nu probleme

1

Crytek se află acum în mijlocul unui val de speculații, zvonuri și semne că ceva poate că nu este tocmai 100% bine în cadrul companiei. Publicații spun că falimentul dă târcoale pe la Crytek. Alte studiouri spun că se adună vulturi în jurul Crytek pregătiți să ridice rămășițele atunci când se face anunțul oficial. Membri anonimi ai companiei spun că diverse părți din marea familie Crytek nu prea și-au mai primit salariile, că există o lipsă de comunicare ce încearcă să mascheze toate aceste probleme, că proiecte sunt anulate și mai bine de 100 de oameni au plecat deja de la companie.

Unul din proiectele anulate, și una din cauzele acestor probleme, ar fi o continuare pentru Ryse: Son of Rome. Zvonurile indică încetarea producției sale din cauza unei dispute despre drepturile asupra proprietății cu Microsoft.

Crytek în sine a negat zvonurile că se află pe în probleme financiare.

Și nu vreau ca asta să fie luată ca un semn de răutate, sau ceva de genul, dar mai țineți minte când Crysis 1 a fost piratat atât de mult, încât Crytek a decis să nu mai producă jocuri exclusive de PC? Nu pomenea nimeni de faliment atunci.

Sursa: CVG

One Response