Crysis e în criză

5

Când a fost anunțată închiderea serviciului GameSpy, Electronic Arts a confirmat că va lucra la tranziționarea jocurilor Battlefield mai vechi la noul sistem, așa că fanii de Battlefield 2, Bad Company 2 și 2142 pot fi liniștiți. Și era de așteptat ca alte FPS-uri din ograda EA să aibă parte de același tratament, dar se pare că nu toate. Mai exact, nu Crysis 1 și 2. Da, Crysis 2, un joc ce-a fost lansat acum 3 ani și a cărui campanie de promovare includea un trailer atât de minuțios orchestrat despre cât de amuzant va fi în multiplayer, nu va mai avea multiplayer. Desigur, nu pe PC, deoarece varianta de console folosește altceva decât Gamespy.

Crysis 1 va înceta și el să mai funcționeze în multiplayer, ceva ce cu siguranță nu va fi pe placul celor care îl mai joacă. Crytek a făcut anunțul menționând că există doar o comunitate mică, dar dedicată, așa că probabil nu era justificat costul portării jocurilor către un serviciu funcțional. Desigur, dacă vă plac modificările lui Crysis, precum MechWarrior Living Legends, ar trebui să începeți să găsiți moduri de a folosi opțiunea de LAN pentru a găzdui servere private și comenzi de auto-conectare la el, pentru că altfel nici modificările nu vor mai funcționa în multiplayer.

Sursa: Eurogamer

5 Responses

  1. Iustin

    Crytek cred ca sunt vinovati si pentru DRM-ul ala tampit pe care il are Crysis de nici macar cu crack-ul nu-l pot juca, asta dupa ce am cumparat jocul si am observat ca DVD -ROM-ul meu este stricat si ca jocul nu fuctioneaza fara ca CD-ul sa fie tot timpul in DVD-ROM

  2. Mihai

    Pt astfel de motive prefer sa fac trecerea la consola. Pt ca in industrie mentalitatea generala e „PC can suck it”.