SONY COMPUTER ENTERTAINMENT LANSEAZĂ PLAYSTATION®4 ÎN ROMÂNIA PE DATA DE 29 IANUARIE 2014

2

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) lansează în România PlayStation® 4 (PS4™) pe data de 29 ianuarie 2014. Noua generaţie de console va fi comercializată la un preţ începând de la 1799 RON. În același timp, entuziaștii de gaming vor putea achiziționa pachetul promoțional PS4, ce va include consola și jocul Killzone™: Shadow Fall, la prețul de 1999 RON.

 

Steve Foster, director de vânzări și marketing al SCEE pe regiunea de est și sud-est a Europei, declară: “Ne face o deosebită plăcere să putem răspunde în sfârşit la întrebările fanilor şi să anunţăm data care va marca lansarea PS4 în România. Această regiune este foarte importantă pentru noi și ne bucură faptul că putem lansa pe piață noua generație de console, însoțită de o gamă completă de periferice, jocuri și aplicații.”

 

Periferice

Tot pe 29 ianuarie se va lansa şi o serie de periferice printre care se numără controller-ul wireless DUAKSHOCK®4, stație de încărcare pentru aceasta, dar și un suport vertical pentru consola PS4. Noile caracteristici ale DUALSHOCK®4 oferă o experiență de gaming mai captivantă faţă de generaţia anterioară: mulțumită noilor senzori de mișcare, difuzoarelor încorporate, barei de lumină și a noilor specificații hardware, DUALSHOCK 4 va oferi noi posibilităţi de interacţionare cu jocurile din noua generaţie. Controllerul wireless va fi disponibil în culorile Jet Black, Magma Red și Wave Blue începând cu preţul de 269 RON.

 

Jocuri pentru PlayStation®4

PlayStation®4 va beneficia de o gamă variată de jocuri disponibilă încă din momentul lansării. Printre titlurile exclusive platformei se numără: Killzone™: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei de success mondial, dezvoltată de Guerilla Games, sau platformer-ul KNACK proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenți dezvoltatori din cadrul industriei.

Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din întreaga lume lucrează la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast șiEverybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile încă în primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.

 

Dintre cele în jur de 110 de titluri third party aflate în dezvoltare pentru PS4, în perioada următoare vor apărea jocuri mult aşteptate precum Destiny™, produs de Bungie și publicat de Activision, Call of Duty®: GhostsșiSkylanders Swap Force™, de laActivision,Diablo® III de la Blizzard Entertainment, KINGDOM HEARTS III și FINAL FANTASY® XV, semnate SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ și Watch_Dogs™, produse și publicate de Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14de la2K Sports, The Elder Scrolls® Online produs de Bethesda Games Studios, LEGO®Marvel™ Super Heroes şiMad Max ™ al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar și Minecraft, dezvoltat de Mojang.

Mai mult, jucătorii vor putea să achiziționeze o serie de titluri independente (indie), precum: N++(Metanet),Volume(Mike Bithell),WastelandKings(Vlambeer),Binding of Isaac: Rebirth(Nicalis),Guns of Icarus Online(Muse Games),Super Exploding Zoo(Honeyslug),Road Not Taken(Spry Fox) și Hotline Miami 2: Wrong Number(Dennaton).

2 Responses

  1. Mihai

    Fontul la citate nu stie diacritice. Poate schimbi fontul. E stresant sa vezi capsat tot scrisul si sa te chinui sa deslusesti daca acea litera e majuscula sau nu.