PLAYSTATION 4 SE LANSEAZĂ ÎN EUROPA PE 29 NOIEMBRIE, ÎMPREUNĂ CU CINCI JOCURI NEXT-GEN EXCLUSIVE

3

DuaShock4PS4IMGSony Computer Entertainment Europe a anunţat că mult aşteptata consolă PlayStation®4 (PS4™) va fi lansată în Europa pe 29 noiembrie 2013. În cadrul conferinţei susţinute la Cologne, Germania, cu ocazia Gamescom au fost anunţate şi patru titluri noi, dezvoltate exclusiv pentru PlayStation: Rime, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun™ şiEverybody’s Gone to The Rapture.

Conferinţa a demonstrat din nou angajamentul Sony de a oferi experienţe noi de joc indiferent de platformă: au fost prezentate tiluri noi pentri PlayStation®Vita (PS Vita), PlayStation®3 (PS3™) şi PS4. Dincolo de entuziamsul legat de anunţul datei de lansare a noii console PS4, fanii se vor putea bucura şi de reduceri de preţ pentru consola PS Vita, pentru cardurile de memorie pentru PS Vitaşi pentru modelele de 12GB ale PS3. Începând cu 21august în Europa PS Vita 3G va fi comercilizat la preţul de 199 euro, iar modelul PS3 de 12GB va fi comercializat la preţul de 199 euro. În plus, pentru PS Vita au fost prerentate şi mai multe jocurinoi, dintre care amintim titlurile exclusive: Murasaki Baby şi BigFest™.

În cadrul evenimentului a fost confirmat că Twitch, cea mai mare comunitate de gameri cu platformă de partajare video din lume, va în disponibil pe PS4 la nivel global. Acest serviciu le va permite jucătorilor să partajeze în timp real experienţele de joc şi să urmărească streamul altor utilizatori prin opţiunea “spectate”.

Pe scena PlayStation®au urcat şi alţi publisheri care au vorbit despre proiectele lor pentru PS4. Ubisoft a demonstrat în premieră opţiunea de remote play, care permite stream-ul de jocuri PS4 pe PS Vita prinWi-Fi, folosind mult aşteptatul joc Assassin’s Creed®IV: Black Flag™şi a oferit noi detalii despre Watch Dogs. Gaijin Entertainment, MoJang şi EA au contribuit şi ei arătând noi detalii despre ce pregătesc pentru următoarea consolă PlayStation.

3 Responses

  1. Mihai

    Spre deosebire de celelalte stiri de pe acest site, aceasta are titlul capsat! :rotfl: Sunt curios daca imi va ajunge consola pe 29 noiembrie. :-)