Awesomenauts Starstorm pe Kickstarter

AwesomenautsStandstormIMGAwesomenauts vrea să se extindă, sau Ronimo vrea să îl extindă, dar nu prea sunt resurse suficiente pentru asta, momentan. Așa că Ronimo a decis să apeleze la Kickstarter pentru putea dezvolta Sarstorm, un expansion ce va avea ca subiect o navă ce plutea în derivă în spațiu, plină cu roboți ucigași, pe care titularii Awesomenauts sunt trimiși să o exploreze (în sensul că se vor snopi reciproc în bătaie din nou), și nu vor fi singuri.

Trei personaje noi vor fi adăugate în joc, un mod de spectatori menit pentru componenta competițională, o funcție globală de chat, muzică nouă și suport pentru control prin două joystick-uri. Asta este realizabil în suma de 125 de mii de dolari pe care studioul o cere.

Dacă va fi depășită, de la 200 de mii de dolari se vor adăuga o hartă nouă, sesiuni personalizabile, reluări, alte personaje, muzică mai multă, un editor de nivele, integrare cu Steam Workshop, editor pentru setările personajelor și un editor de AI la 630 de mii de dolari.

Proiectul mai are 29 de zile pentru finanțare, momentan strângându-se puțin peste 38 de mii de dolari.

Sursa: Ronimo Games