Ravensdale revine

RavensdaleIMGÎnainte de a da ortul falimentului, studioul Spellbound încerca să facă un joc numit Ravensdale, un RPG orientat pe acțiune ce avea un stil puternic influențat de steampunk. Acum, din cenușa lui Spellbound răsare Black Forest Games, în sensul că a răsărit de acum un an și-a produs un sidescroller bunicel, iar acum are de gând să readucă Ravensdale în centrul atenției.

De la anunțarea sa inițială, jocul a fost modificat, devenind un side-scroller, unul ce necesită un buget mult mai mic decât un RPG întreg, dar care tot ar putea atrage atenție asupra acestei proprietăți.

Din imagini și din descriere, Ravensdale sună, stilistic, de parcă Warhammer 40K s-ar petrece într-o perioadă în care era nevoie să ții un cuptor în spate pentru ați alimenta în mod constant armura de luptă cu energie. Orci sunt implicați, alături de cavaleri în armuri cât frigiderul, ce se vor căsăpi reciproc pe parcursul unei campanii care include un mod cooperativ.  Mai multe detalii vor fi anunțate în curând.

Sursa: VG24/7