MechWarrior Living Legends se oprește

MechWarriorLivingLegendsIMGMechWarrior Living Legends, acea modificare a lui Crysis care a fost singura speranță pentru o vreme să mai vedem un joc despre roboți gigantici în Sfera Interioară, nu va mai fi dezvoltat. Echipa care lucrează la el a încetat producția după câteva discuții cu Piranha Games, realizatorii lui MechWarrior Online.

Nu a fost o situație precum clasicile „încetați sau vă mâncăm cu fulgi cu tot”, ci mai mult o realizare a faptului că nu are rost să lucreze simultan la două proiecte care se îndreaptă în aceeași direcție. Așa că versiunea 0,7 este ultima. Modificarea nu va dispărea, va fi disponibilă în continuare, iar cei care au lucrat la ea chiar sunt invitați să se alăture dezvoltării lui MechWarrior Online.

Dacă acest lucru se va întâmpla, poate pe viitor vom avea ocazia să vedem și alte lucruri în MWO pe lângă roboți. Știu, sună a blasfemie, dar Battletech conține mai mult de atât, ai nave spațiale, tancuri, armuri personale și multe alte lucruri care chiar erau prezente în MechWarrior Living Legends.

Sursa: Rock Paper Shotgun