QnA: 10 ianuarie 2013

8

Istorie: Franck Herbert's Dune

Vezi mai multe video din jocuri

8 Responses

 1. Mangame5

  Mersi pentru raspuns ^.^
  You shall get more questions once I can think of proper ones.

 2. peng

  @Catalin

  Asta a sunat foarte trist. Asta daca nu cumva „raspude” vine de la Rasputin si nu de la a raspunde, caz in care n-am nimic de zis.

 3. Catalin

  Catalin, serios, un nume de utilizator care sa nu fie deja folosit de un an de altcineva (eu) nu puteai sa folosesti ? nu ca ar avea ceva dar s-ar putea sa creze confuzie in comentarii

 4. DX

  deacord, nu mergea, zeița ÎȘA sigur era urâtă, iar QNA chiar seamana cu codurile radio, de exemplu QRA = „Cine esti/ identifica-te”.

  Legat de TotalBullshit mi-as dori sa existe o functie de „take back my views” la youtube.

  @CoD-uri, primele cu WW2 au fost foarte bune desi au „mancat rahat” de la MoH fans care le-au denigrat cu adjectivul de „clone de MoH” dar stiti cum e vorba cu cine mananca nush-ce cand e mic, creste mare si are noroc :)) Acum dar, ca sa nu ne domine prin anihilare trebuie sa aplicam metoda „I see an island without an owner…” :)) http://www.southparkstudios.com/clips/103759/not-a-big-deal

  @Duke, sa stii ca cazul e foarte asemanator cu DX invisible war, fanii asteptau altceva, iar daca purtau alt nume, foarte probabil ca erau vazute intr-o cu totul alta lumina. Imi place opinia youtuberului Razorfist Rageaholic legat de ele.

  @Catalin, pentru a te distinge de clona ta te poti folosi de poza la avatar, unacomn mi-a aratat si mie cum, intri pe ro.gravatar.com, iti bagi emailul care-l folosesti cand postezi aici, si pui acolo o poza, si intotdeauna va aparea poza langa mesajele tale.