Prison Architect in Alpha public

PrisonArchitectIMGIntroversion, studioul care ne-a adus Darwinia, anunta ca urmatorul lor joc, simulatorul de management de inchisoare numit Prison Architect, a intrat in stadiul de alpha public, in acelasi sens in care Minecraft a fost in stadiul de alpha public pentru vreun an de zile. Oricine doreste sa joace Prison Architect il poate cumpara de pe acum la pretul de 30 de dolari, primind acces la toate versiunile jocului si avand posibilitatea de a ii modela evolutia prin feedback.

Chiar mai mult, daca decideti sa platiti peste 30 de dolari. Interoversion ofera optiunea de a plati mai mult, intr-un stil similar cu Kickstarter, fiecare rang pana la 1000 de dolari oferind noi optiuni, precum transformarea jucatorilor in detinuti sau proiectarea directorilor inchisorii.

Prison Architect nu are o data de lansare, fiind destinat sa ramana in stadiul alpha si apoi beta, pentru oricat de mult timp este necesar pentru a fi gata si a nu mai avea o tona de bug-uri, precum inlocuirea spontana a capetelor detinutilor cu obiecte aleatoare.

Sursa: Introversion