Sony lanseaza tableta Xperia in Romania

XperiaTabletIMGAstazi, Sony a anuntat in cadrul unei conferinte de presa lansarea in Romania a tabletei Xperia, produs cu care ataca piata Premium unde, conform declaratiilor date de catre reprezentantii companiei, se doreste obtinerea unei cote de 20%. In timp ce ascultam prezentarea tabletei si imi plimbam degetele peste ecranul Touch Screen al acesteia am realizat ca acasa ma asteapta un adevarat micro-climat Sony compus din televizor, consola, laptop, eBook si rama fotgrafica, dintre acestea lipsind doar tableta nou-lansata. Aproape ca ma pot transforma intr-un evenghelist Sony. :)
In Romania tableta se va putea gasi, deocamdata, doar in reteaua retail, urmand ca de anul viitor sa se intre si pe segmentul telecom, iar preturile de vanzare vor varia intre 1800 si 2400 de lei in functie de model.
Ceea ce mi-a starnit cel mai mult interesul in timpul prezentarii a fost conectivitatea HDMI cu televizorul, situatie care poate transforma tableta intr-un inlocuitor de PS3 sau Blue Ray pentru persoanele care-si petrec mult timp prin hoteluri. Acesta este si motivul principal pentru care astept in teste dispozitivul.