O pagina de istorie: Thief – The Dark Project

8

Istorie: Thief

Vezi mai multe video din jocuri

8 Responses

 1. unacomn

  Da, de aia este numit o continuare a lui Deus Ex, nu „acel joc despre care nu vorbim niciodata”

 2. Ion

  unacomn, poti sa-mi spui care sunt jocurile cele mai bune la capitolul poveste (doar daca vrei sa-ti impartasesti parerea)

 3. unacomn

  Din minte:

  The Longest Journey
  Dreamfall
  Anachronox
  Planescape Torment
  Broken Sword
  Grim Fandango
  Portal 2
  Silent Hill 2
  Bioshock
  The Witcher
  Seria Blackwell
  Knights of the Old Republic

 4. Gabi

  @unacomn mi-am amintit ca trebuie sa-i asaltez cu mail-uri pe cei de la CD Projekt RED in speranta ca vor pune o versiune jucabila pe Windows 7 a lui KOTOR pe GOG.com

 5. Mihai

  Exista o versiune jucabila pe Windows 7 a lui KotOR pe Steam. Si CD Projekt RED nu are treaba cu GOG.com. Au aceasi companie mama, dar se ocupa cu lucruri diferite. Daca vrei sa te adresezi cuiva… te adresezi celora de la GOG.com. Si nu e nevoie sa ii asaltezi cu mail-uri, exista asta: http://www.gog.com/wishlist/games . Precum vezi, KotOR este deja destul de sus in topul cerintelor.

 6. DX

  Fiindca pt. mine nimic nu e sfant, nu ma deranjeaza ca unii fac jocuri inferioare (execrabile) sub titlul unora bune (epice, grozave, aproape sfinte :)), pt. mine „acel joc al carui nume nu trebuie pomenit” nu e dxiw… ci acel joc cu coperta rosie care-mi promitea ca autorul ma va face gonflabila lui. La dxiw eu am zis „au facut ce-au putut”, dar la „cel roshu” am zis „m-a facut cat a putut” :))

  P.S. mie chiar imi place de UWE BOLL (isi insereaza USB-ul in toti si toate) si chiar as vrea sa vad o „desacranizare” dupa Jocul Jocurilor, Zeul meu, ori cat de oribil ar fi :))